Bibliotekets logo

bibliotek@struer.dk
www.struerbibliotek.dk
www.struerbibmobil.dk

Klik ind og se åbningstider:

Struer Bibliotek
Thyholm Bibliotek
Bogbilen

Du er her: Søg og bestil

Søg og bestil

Søgebasen

Om bibliotekets søgebase

I vores søgebase kan du søge og bestille materialer fra Struer Biblioteks samlinger. For at kunne bestille materialer skal du være oprettet som låner ved Struer Bibliotek og have en pin-kode.

Gå direkte til søgebasen.

Nettjenester

Vi abonnerer på en række nettjenester, som du har adgang til som låner på Struer Bibliotek. Her kan du både finde information og underholdning. Få et samlet overblik over disse nettjenester.

Bibliotek.dk

Om bibliotek.dk

I bibliotek.dk kan du søge og bestille materialer fra alle landets biblioteker. Du kan frit vælge, hvilket bibliotek eller afdeling du vil hente dine materialer i. Du får en besked når materialet er klar til afhentning.

Gå direkte til bibliotek.dk.

Lokalbasen

Lokalsamling

Er du interesseret i lokalhistorie, vil du sikkert kunne finde noget spændende i vores samling af materialer fra Struer og omegn. Materialerne kan ikke lånes med hjem, men de må bruges på bibliotekeket.

Gå direkte til søgning i lokalbasen.

j0397903

Spørg om alt

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål - så er hjælpen nær. Spørg om alt mellem himmel og jord.

Nyhed2    Nye ting

Måske har du hørt om en ny bog eller cd, men kan ikke finde den i vores søgebase. Her kan du kan alligevel bestille den.

Sidst opdateret den 24-08-2012

Søg i biblioteks-basen

Lånerstatus

Tilføj siden til dine ForetrukneMine favoritter