Om dette arrangement

Tid
17:00 - 20:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum
Godthåbsvej 10
7600 Struer
Arrangører
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter)
For alle

Halloween på Jernbanemuseet 2.0

30.10.20
For at få finde ud af hvad der sker i ly af mørket har vi, i anledning af Halloween og Open by Night, igen besluttet at invitere børn og barnlige sjæle indenfor på Struer Jernbanemuseum.

Alt lys vil være slukket. Udstyret med en lommelygte, kan du få lov til at komme ind og se, om du er modig nok til at finde ud af, hvad der foregår i det gamle nattog, når mørket sænker sig. Måske møder du en zombie eller et spøgelse. Kun i mørket kan svarene findes...

Du kan allerede starte turen ved Rådhuset, hvor Spøgelses(by)toget vil fragte de modige børn op til Jernbanemuseet og tilbage igen. Der er afgang fra pladsen ved Rådhuset hver 1/2 time mellem kl. 17-20.

Vi overholderholder gældende retningslinjer og holder os opdateret vedr. Corona. Billetter skal bestilles på forhånd og til et bestemt tidspunkt. Billetten er gældende i 15 min. Man bliver altså kun lukket ind med billet og kun i grupper (maks. 10 pers.), der i forvejen har tæt kontakt til hinanden, det kan det fx være medlemmer af samme husstand og tilsvarende nære kontakter, fx kærester m.v.

Der vil også være mulighed for at deltage i vores Halloween-konkurrence, hvor en kæmpe spand fyldt med slik er på højkant. Vinderen trækkes sidst på aftenen.

Aldersgruppe: Fra 8 år. Vi anbefaler at de mindste børn har en voksen med til turen.