Rådhuspladsen
Østergade 11
7600 Struer
For alle

Syng og dans med middelaldergruppen Pøbel

03.06.19
Vi vil gerne invitere alle i Struer Kommune med til koncert med middelaldergruppen Pøbel i forbindelse med kulturfestivalen GENOPDAG i region Midtjylland.

Pøbel beskriver sig selv som et skandinavisk middelalder-boyband, der spiller råswingende dansemelodier og underskønne oder iført tidstypiske 1400-tals-klædedragter.

De har et unikt autentisk instrumentarium bestående af bl.a. drejelire, fedel, lut, skalmejer, sækkepiber og diverse middelalderlige trommer.

Koncerten er åbningen på kulturfestivalen GENOPDAG i Struer den 3. juni og starter kl. 10.00 på Rådhuspladsen. Den er gratis for alle. Vi skal danse, synge og nyde den gode musik, enten som deltagende publikum, eller hvor man bare nyder en underholdende koncert, som er for alle aldre: børn, unge og ældre.

Mød op til en hyggelig formiddag.

Vi kan anbefale jer at se Pøbels hjemmeside: www.poebel.dk , hvor I bl.a. kan høre deres musik.