Foto: Jesper Mortensen

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Forfattermøde: Casper Olesen

30.03.23
Hør Casper fortælle om sit forhold til Limfjorden og baggrunden for sit forfatterskab, han vil læse op fra bogen og efter pausen er der mulighed for at stille spørgsmål.

”Hjem til Fjorden” er en rigtig sejlerkrimi, der tager dig med ind i det maritime miljø og den kriminelle underverden. Mord, en international smuglerring, en stormende forelskelse og en flugt væk fra det hele ud over de blå vandsletter.
Bogen handler om stærkt venskab, kærlighed og især en kærlighed til sejlermiljøet. Og bogen giver en rundtur i Limfjorden med historiske fakta fra fjorden med afstikkere til Nordsøen, Norge og Skotland.
En bog for krimilæsere samt en bog, der også giver en viden om sejlads, maritime udtryk og kærligheden til livet på vandet og til Limfjorden – vores skønne baghave.

Om forfatteren: Casper Olesen er født i 1978 uddannet folkeskolelærer, han er født og opvokset i Struer. I dag bor han sammen med kæreste, søn og hund i Nr. Vorupør.
Han har hen ad vejen gjort nogle karriereskift, har bl.a. været skraldemand, herregårdsskytte og meget andet, det vil han fortælle om i foredraget.
Han blev tidligt interesseret i sejlerlivet på Limfjorden. Interessen for det maritime liv voksede og blev en passion