Om dette arrangement

Tid
13:00 - 13:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
For voksne

Kunst på opkald - dokumentarfilm

14.06.19
Kunstpartiet har kastet sig over projektet "Kunst på opkald" i dette forår. Nu kan du se en dokumentarfilm om projektet.

Med det eksperimentelle projekt Kunst på Opkald ville Kunstpartiet genopdage den kapacitet, som kunst kan have til at påvirke sundhed og til at nå ud til en større del af samfundet. Den særlige “Kunstbulance” rykkede i foråret ud i 7 byer i Region Midtjylland - heriblandt Struer - med performances, aktioner og workshops på gader, i skoler, på kontorer, teatre, museer – og meget, meget mere. Ombord på Kunstbulancen var blandt andre den internationale danser og praktiserende læge Kata Juhasz og fælles for aktiviteterne var, at de alle ville udfordre kvaliteten af personlige relationer.

“Vi tror, at der på det seneste har været en spirende forståelse af den potentielle indvirkning, som KUNST har på SUNDHED. Kunst kan bruges på mange måder i sundhedssystemet – ikke kun som en terapeutisk aktivitet for både patienter og personalet, men også som en støtte i forebyggelse af medicinske problemer. Muligvis ikke som en erstatning for klassiske medicinske metoder, men kunst som alternativ medicin og behandling har vist sig at kunne forbedre tilstanden for mennesker med psykiske helbredsproblemer.”
– Kunstpartiet

Ingen tilmelding - bare mød op :-)