Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance

18.03.21
Arrangementet bliver afholdt online. På dagen for arrangementet, vil du finde et link til deltagelse her.

”Jamen, man kan jo ikke bare lige give sig til at leve for det halve!?” Jo, det kan man godt, siger journalist og forfatter Nanna Hyldgaard Hansen, men man kan også nøjes med at gå mindre drastisk til værks. Man behøver ikke flytte ud i ødemarken og blive selvforsynende for at leve mere bæredygtigt og få mere tid sammen med familien.

Nanna Hyldgaard Hansen vil fortælle om, hvordan hun og familien ændrede deres liv, og gjorde det er muligt at ’leve for det halve’. Men hun vil også give tips til, hvordan man mærkbart skærer i de unødvendige udgifter uden egentlig at føle, at man mangler noget.

Foredragsholderen har også skrevet en bog, hvor hun formidler budskabet om at bekæmpe stress og søge et liv i balance. Bogen, ’Lev for det halve’, følger familien i et år, hvor de rydder op i alt unødvendigt for at kunne spare og dermed arbejde mindre.

Med udgangspunkt i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling har Europe Direct Midtjylland, medfinansieret af Europa-Kommissionen, arrangeret et foredrag, hvor formålet er at give publikum noget konkret med hjem i forhold til at leve mere bæredygtigt, men også til at få familieliv, forbrug og arbejde i balance.

EuropeDirectMidtjylland

Materialer