Litteraturfestival: koncert m. Kristina Holgersen

09.10.21
På årets litteraturfestival kan du møde den prisbelønnede musiker Kristina Holgersen.

Sammen med forfatteren Leonora Christina Skov har hun indledt et kreativt samarbejde. Med udgangspunkt i Leonora Christina Skovs succesfulde bog Den, der lever stille fra 2018 samt fortsættelsen Hvis vi ikke taler om det fra 2021 har Kristina Holgersen skabt musik ud fra konkrete passager i bøgerne. Det er der kommet albummet: Kapow Goodbye (tak & undskyld) ud af, som udkom 7. maj dette år. Sammen håber de to kunstnere at skabe et lydspor, der kan vække bøgernes univers til live på en ny måde.

Det er ikke første gang Kristina Holgersen indleder et samarbejde med en forfatter og sætter musik til et litterært værk. Hun har tidligere arbejdet sammen med Helle Helle og Josefine Klougart.

Vil man forberede sig på musikken kan man lytte til albummet Kapow Goodbye (tak & undskyld). På festivalen vil man også kunne opleve Kristina Holgersen opføre popsange skrevet med udgangspunkt i Helle Helles forfatterskab. Sangene er akkompagneret med toner fra cello.

Om Kristina Holgersen: Komponist, tekstforfatter og sanger. Adjunkt i sangskrivning på Det Jyske Musikkonservatorium /The Royal Academy of Music