Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Mad som medicin

20.01.22
Kom til foredrag med læge og heilpraktiker Anna Hollensberg om madens indflydelse på krop, celler og energi.

Det bedste fra to verdener. Uddannelsen på lægestudiet og senere som speciallæge i almen medicin, har givet Anna en solid faglig, videnskabelig ballast. Men studietiden var på et område en skuffelse. Som læge bliver man nemlig primært uddannet i at diagnosticere sygdomme og ordinere medicin. Så allerede mens hun læste medicin, uddannede Anna sig også som heilpraktiker. Hvis vi kigger til vores naboland Tyskland ser vi, at naturmedicinen er statsanerkendt og en del af sygesikringssystemet og derfor meget mere udbredt og samarbejdende, end den er i Danmark.

"Det lægelige kan være virkelig godt, når det kræves - især, når vi har med akut sygdom at gøre. Men når det gælder de kroniske lidelser - som lige nu er i vedvarende stigning - så kommer dén vinkel oftere til kort. Folk behandles efter alle de medicinske forskrifter, men bliver lige så stille over årene bare mere syge. Efter min mening, fordi fokus ikke ligger på at opspore, hvorfor sygdomme er opstået," fortæller Anna Hollensberg.

D. 20. januar kan du høre om, hvordan du direkte kan bruge vitalkost i din hverdag ud fra naturmedicinsk perspektiv. Og om hvor langt du kan komme, ved at se på kosten frem for medicin og bruge fx. juicer, vegetarkost, gammeldags urter mm. Anna Hollensberg deler sin viden om hvorfor vi bliver syge og hvad der har betydning for vores sundhed.