Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter)
For voksne

Mit sindssyge liv

27.01.22
Et foredrag om, hvordan vi som mennesker opererer med mange forskellige masker for at overleve.

Gitte Hedegaard holder et hudløst ærligt foredrag om en barsk opvækst med en voldsom psykisk syg mor, seksuelle overgreb, spiseforstyrrelse og den selvudslettende følelse af ikke at være god nok som man er. Et voksenliv med stress, depresioner, voldsomme angstanfald og de to lidelser ADHD og bipolar lidelse. På overfladen kan alt virke i den skønneste orden, men indeni er det et stort kaos. Gittes foredrag giver et indblik i, hvordan skyggesiden, af et hårdt liv med psykiske lidelser, kan se ud og hvilke svære senfølger, der er uundgåelige, hvis vi ikke bliver set, hørt, forstået og får hjælp i tide.

I foredraget ryster Gitte lidt ved det tabu, de fordomme og den stigmatisering, der er forbundet med psykiske lidelser. Formidler budskaber ved, at zoome ind på offerrollen, tilgivelse og det at være et ordentligt menneske. Foredraget handler om, hvordan vi alle kan gøre vores til, at flere børn/unge/voksne trives bedre, og om hvordan svære oplevelser, følelser og tanker kan blive til egen drivkraft i voksenlivet.

Denne Temaaften henvender sig til fagfolk, der arbejder med mennesker, sindslidende, pårørede og andre som interesserer sig for emnet. Ud over foredraget v. Gitte Hedegaard,  vil SIND, Bedre psykiatri og den kommunale psykiatri oplyse om, hvilke muligheder der findes i Struer Kommune, og tilhørerne kan efterfølgende få svar på netop de spørgsmål, som brænder sig på.

Medvirkende: Gitte Hedegaard, Jeanette Juul Quaade (SIND Holstebro, Struer & Lemvig), Poul Michelsen (Bedre psykiatri Struer-Lemvig) og Lotte Mose (Kommunale psykiatri).