Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Bestil billet(ter)
For voksne

Tag ikke imod en pølse i Moskva v/Leif Davidsen

14.03.19
En aften med Leif Davidsen, hvor han tager os med rundt i verden med udgangspunkt i sin nyeste bog "Tag ikke imod en pølse i Moskva".

I den nye novellesamling fortælles alle de små historier, der ikke har fundet vej til hans romaner. Læseren bliver taget med rundt i verden til lokaliteter, hvor Leif Davidsen har været og fundet inspiration til sine historier. En rejse fra Moskva til Tokyo, fra Påskeøen til Sydspanien, fra Vietnam til USA, fra Hawaii til Paris og Danmark.

I ti fortættede noveller introducerer Leif Davidsen en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv: en falleret forretningsmand, en forgældet spillefugl, en ufrivillig sexturist, en forblændet elsker, der vil gøre alt for sin nye kærlighed – og en aldrende kunstner, der har mistet sin inspiration. Tvivl, retningsløshed, hævntørst, desperation og ikke mindst lidenskab og kærlighed folder sig ud over siderne, hvor verden fra øst til vest samtidig kommer til live igennem Davidsens pen.

Om Leif Davidsen:

Leif Davidsen er forfatter, journalist og foredragsholder. Leif Davidsen er en af Danmarks mest populære forfattere, og har i den forbindelse modtaget adskillige priser for sit forfatterskab. Leif fokuserer i sit forfatterskab på mennesker i sin tid, men også på forskellige politiske, historiske og sociale problemer rundt i verden.

Kendetegnene for hans foredrag er, at de er levende, personlige, humoristiske og fyldt med stor viden og indsigt.

Materialer