Kulturspirerne

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave med de små poder i disse hjemmedage?

Så er vi sikre på, at du kan finde på sjove og kreative ting, I kan lave sammen – hvis du lige tjekker Kulturspire-værktøjskasse ud.
Kulturspire-konsulenterne kommer selvfølgelig ikke ud til jer hjemme hos jer selv… I behøver ikke sætte jer ind i de pædagogiske metoder… Bare snup de gode idéer. Kulturspirerne er et projekt på tværs af syv midt- og vestjyske kommuner.  Det er den Den Jyske Sangskole, der holder alle trådene samlet, og de har lavet projektet sammen med Herning Billedskole, Operaen i Midten, Balletskolen i Holstebro, Tryllestaven i Tarm og Ikast-Brande Musikskole.

Du finder hele værktøjskassen inklusiv de sjove sange, der blev skrevet til Kulturspirerne lige her.

God fornøjelse.