IT-hjælp til virksomheder

Er du selvstændig med en lille virksomhed, eller er du medlem af en organisation eller forening med et CVR-nummer? Så kan du ikke længere skrive breve eller indberette moms mm. på papir til det offentlige. På biblioteket kan du få personlig vejledning til selvbetjening på nettet.

Alle virksomheder og mange foreninger skal bruge nettet, når de indsender oplysninger til det offentlige. Det betyder, at papirblanketter, konvolutter og frimærker er ved at være et overstået kapitel. Mange virksomheder benytter allerede de digitale muligheder til fx at indberette moms. Andre har brug for it-hjælp til at komme i gang.

Biblioteket har lang erfaring med at vejlede borgere uden it-erfaring. Små ikke-digitale virksomheder kan også få hjælp på biblioteket.

Hvis du endnu ikke er så fortrolig med digital selvbetjening, kan du få personlig vejledning på biblioteket.

OBS. Hvis du har en enmands-virksomhed, kan du nu benytte dit personlige NemID til løsningerne på www.virk.dk

Læs mere om, hvad biblioteket kan hjælpe med: www.virk.dk/bib