Påmindelser

Få en sms eller en e-mail 3 dage før, du skal aflevere dine materialer.

Oplys din mail eller mobilnummer på biblioteket, så bliver du tilmeldt ordningen. Du kan også selv tilmelde dig ved at logge ind her på siden. Gå til MiN KONTO, hvor du under "Rediger brugerprofil" kan indtaste dine oplysninger.

Når du får en påmindelse, kan du evt. forsøge at forny dine lån. Hvis andre har reserveret materialet kan du ikke forny det.

Teknikken kan svigte hvis:

• din mailadresse eller mobilnummer ikke er blevet registreret rigtigt i bibliotekets lånerregister.
  • du ikke giver os besked, hvis du skifter mail eller mobil.
  • din mailkonto er overfyldt.
  • dit spamfilter er for fintfølende.
  • eller hvis der går et eller andet galt i cyberspace.

Påmindelser er et udvidet servicetilbud, og hvis du af den ene eller anden grund ikke får en mail eller en sms, er det stadig dit ansvar at aflevere rettidigt.

Muligheden for påmindelser gør, at der i fremtiden kun sendes én hjemkaldelse. Herefter bliver der sendt regning på erstatning på materialet.