Biblioteket åbner igen

19.04.21
Onsdag den 21. april åbner Struer Bibliotek igen, men der vil stadig være en del restriktioner.

For at kunne benytte alle bibliotekets servicetilbud er det nødvendigt med coronapas. Vil du ind i selve bibliotekslokalet, tage ophold, printe fra computere, læse avis eller andet, skal du vise et gyldigt coronapas. (Gælder for alle fra 15 år. Husk også ID - fx sundhedskort.)
Aviser og tidsskrifter fra læsesalsområdet bliver flyttet op i selve bibliotekslokalet.

Afhentning af reserveringer og afleveringer
Det bliver muligt at hente reserverede materialer og aflevere uden at vise coronapas.

Åbningstider:
Mandag - fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00 -13:00

Gebyrer og afleveringsfrister
Frem til og med den 4. maj kan du aflevere overskredne materialer, uden at der kommer gebyr på. Herefter kommer der igen gebyrer på ved for sen aflevering.

Thyholm Bibliotek
Thyholm Bibliotek åbner ikke endnu, men du vil fortsat kunne få leveret bøger til Midtpunktet hver mandag. Har du reserverede materialer til Thyholm Bibliotek, bliver du automatisk kontaktet om levering. Vi overvejer, hvordan vi kan åbne biblioteket i Hvidbjerg på en måde, hvor vi kan overholde de gældende regler.

Advokatvagten
Advokaternes Retshjælp åbner igen fra torsdag den 22. april kl. 17:00-18:00. (Husk coronapas)