Ferietasker for børn

28.05.20
Vi tilbyder allerede nu, at du kan bestille ferietaske med masser af læseguf til dine børns eller børnebørns sommerferie. Fra d. 1. juni kan du sende os din bestilling, og ferietasken vil være klar til afhentning når du ønsker det.

Konceptet er som tidligere år. Ferietasken bestilles her på vores hjemmeside på bestillingssedlen. Jo mere du oplyser om barnets interesser og læseniveau, jo bedre ferietasker kan vi pakke.
Vi finder både musik, bøger og film til ferietasken, men vær opmærksom på, at film kun har 14 dages lånetid.
Tasken skal bestilles 4 dage, før du gerne vil afhente den.

Bestillingssedlen finder du her

Biblioteket tilbyder forskellige aktiviteter i børnenes sommerferie ud over ferietasken. Følg med her på vores hjemmeside, sociale medier og i vores nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.