Gå et eventyr i Struer

09.04.22
Glæd jer til to unikke højtlæsningsoplevelse i Struer, hvor eventyret bliver levende mens I udforsker Lystanlægget og Skramsdale.

Alle børn og familier er inviterede på litterære, børnevenlige gåture i naturen. Download den gratis og brugervenlige app ’Natureventyr’ og tag på eventyr, der udspiller sig som skattejagter med sjove udfordringer undervejs.
I Lystanlægget i Struer by kan I opleve eventyret ’Da Johannes fandt sin muse’. Eventyret handler om drengen Johannes, der drømmer om at blive kunstner. Derfor skal han ud og finde sin muse, og I skal hjælpe ham undervejs.
Ruten er handicap- og barnevognsvenlig og bynær, hvilket gør den lettilgængelig.

I Skramsdale ved Kjærgaardsmølle vest for Struer er det eventyret om ’Det magiske horn og årstiderne’, som I kan opleve. Området i Skramsdale bærer tydeligt præg af istiden, som skabte de fem dale i området, og landskabet spiller en vigtig rolle i det eventyr, I skal opleve.
I skal følge høvdingedatteren Måne på hendes farefulde færd for at genskabe balancen i naturen, efter en ildelugtende tyv har stjålet skovfolkets magiske horn, som styrer årstiderne.
Dette eventyr foregår i kuperet terræn med stigninger og er derfor ikke handicap- og barnevognsvenlig.

Begge eventyr er skabt i et samarbejde mellem Struer Bibliotek, Naturstyrelsen og Bevæg dig for livet.

Hvor starter ruterne: Startsted kan I se i Natureventyr appen
Længde: Mellem 1.7-2.2 km.
Varighed: Ca. 60-75 minutter
Pris: Gratis 

Tags