Lav et personligt julekort og vind en gavekurv

20.11.20
Aflever et julekort på biblioteket og deltag i vores adventskonkurrence om flotte julekurve sponsoreret af Struers butikker og lokale erhvervsdrivende.

Vi vil gerne holde en hyggelig juletradition i live. Derfor kan alle skrive eller tegne en julehilsen, aflevere den på biblioteket og være med i lodtrækningen om de fineste julekurve. Du kan aflevere dit julekort ved skranken i biblioteket eller i postsprækken ud til Smedegade. Husk at skrive dit fulde navn og emailadresse eller mobilnummer. Vi trækker et vinderkort hver mandag.

Vi håber, at vi modtager mange forskellige og fantasifulde julekort, så vi kan pynte biblioteket flot op til jul og vores besøgende får mulighed for at læse hilsnerne. NB! Kontaktoplysningerne slettes og de vil ikke være offentlig tilgængelige.

Husk at købe dine julegaver lokalt i år og støt handelslivet i Struer og på Thyholm. Du deltager samtidig i et kæmpe julelotteri med præmier for en halv million kroner. Tusind tak til alle de butikker og erhvervsdrivende der har sponsoreret de flotte præmier:

- Thyholm Fyrværkeri
- Apollon