Litteraturfestival 2019

16.09.19
For niende gang afholder Struer Bibliotek Litteraturfestival lørdag den 5. oktober.

Årets program byder på fire meget forskellige foredrag, hvor du kan høre om alt fra tro, flygtningekrisen, vores forhold til døden og kærligheden til litteratur.
Med litteraturfestivalen gør vi verden mindre og perspektivet større - et vedkommende event, der engagerer publikum i aktuelle problemstillinger og skaber læselyst. Det er også en stor gave til alle litteraturelskere, som kan blive inspireret til efterårets læsning, helt gratis.

Man skal ikke booke billet, men bare møde op til de pågældende foredrag. Kom gerne i god tid, så du er sikker på at få en god plads. Bemærk: Biblioteket kan denne dag ikke benyttes til almindelige biblioteksbesøg.

Dagens program

09:00: Rundstykker, kaffe og the
09:30: Morgensang
10:00: Liselotte Wiemer - Årets nye bøger