Litteraturfestival 9. oktober 2021

31.08.21
Velkommen til årets litteraturfestival.

Det bliver en særlig fornøjelse igen at kunne byde jer velkommen til bibliotekets årlige litteraturfestival. Elleve af slagsen er det blevet til, så vi tør godt kalde det en hæderkronet tradition efterhånden.

Kom og mød Lone Hørslev til en spændende samtale om sin nyeste og anmelderroste roman ”Halvt i himlen”. Det er en familiekrønike og handler om Lones oldemors ungdom i 1920´ernes København.

I 2021 debuterede Jesper Bugge Kold og Mich Vraa som litterært makkerpar med deres gennemarbejdede Jutlandia-roman ”Pigen fra det store hvide skib”. Hør om romanen, lær mere om Jutlandia og stil gerne spørgsmål til den store research, der har ligget til grund for bogen.

Anne-Sophie Lunding-Sørensen skriver i sin seneste bog ”Sanatoriet” medrivende om kvindekamp, sygeliggørelse, klasseskel og magt. Alt sammen rammesat på et nervesanatorium i 1920’ernes Sønderjylland, midt i brydningstid hvor datidens behandlingsmetoder blev udfordret af moderne strømninger fra psykoanalysen.

Liselotte Wiemer, litteraturanmelder, vil som altid introducere os til sæsonens bøger og give læsetips til alt det bedste fra vores hylder med nyrere bøger.

Vi afslutter dagen med en litterær koncert; Kristina Holgersen, der byder ind med musikalske fortolkninger af Leonora Christina Skov og Helle Helle.

Dagens program:

Kl. 08.45 Dørene åbnes

Kl. 09.15 Åbning og morgensang

Kl. 09.30 Liselotte Wiemer

Kl. 10.50 Anne-Sophie Lunding Sørensen

Kl. 12.05 Pause, du kan bestille Frikadeller og kold kartoffelsalat her.

Café KC laver maden, sidste frist for bestilling er lørdag d. 2/10.

Kl. 12.45 Lone Hørslev

Kl. 14.05 Jesper Bugge Kold og Mich Vraa

Kl. 15.30 Pause

Kl. 15.45 Kristina Holgersen