Naturens Uge med biblioteket

06.09.21
Vi er netop gået ind i Naturens Uge, og her på biblioteket har vi selvfølgelig også forslag til, hvordan I kan komme ud og få en masse naturoplevelser sammen.

Natureventyr
Gå en tur ved det naturskønne Kjærgaardsmølle med den gratis og brugervenlige app ’Natureventyr’. Turen er formet som en højtlæsningsoplevelse, hvor historien udfolder sig som en skattejagt efter koordinater med sjove udfordringer undervejs. Læs mere her.

Find en sø
Alle børn i Struer inviteres til at blive små ferskvandsbiologer, og samtidig bidrage til forskningen med data og ny viden om Danmarks 200.000 søer og vandhuller. Tag på tur i naturen og tag en vanprøve med hjem. Læs mere her.

Find naturinspiration i bøgernes verden
Biblioteket bugner af gode bøger der inspirerer til at komme ud i naturen. Tag på vandreruter, gå på opdagelse i børnehøjde og være kreativ med de materialer I finder i naturen. Herunder finder I inspiration til naturoplevelser.

Naturens Uge
Børn i dag er langt mindre ude i naturen end tidligere. Formålet med Naturens Uge er at få børn og børnefamilier ud i naturen og give dem inspiration til at komme mere ud hele året - og resten af livet! Naturens Uge åbner dørene til naturen og viser, at det er både nemt og sjovt at få gode naturoplevelser. Find arrangementer og inspiration her.

Materialer