Giv stjerner

Nye funktioner på hjemmesiden

11.04.17
Du kan nu lave mange flere huskelister, følge bestemte søgninger og give materialerne din vurdering med på vejen.

Følg din favoritforfatter eller dit yndlingsemne
Som noget nyt kan du nu gemme dine søgninger på bibliotekets hjemmeside og få besked, når der kommer nye titler som matcher søgningen. Dette kunne f.eks. være en bestemt forfatter, du ved er lige på trapperne med en ny bog, eller en passion for chokolade, der gør at du må læse alle nye bøger om emnet.

Du kan gemme dine søgninger, når du er logget ind som låner, ved at klikke på ”Mere”-knappen under søgefeltet og herefter vælge ”Tilføj til søgninger jeg følger”.

Du kan nu lave rigtig mange huskelister
Vi har re-designet ”huskeliste funktionen” på biblioteks hjemmeside, så du nu kan lave endnu flere huskelister over bøger, film, artikler, musik og meget mere. Det nye er, at du ikke skal nøjes med én liste, men kan lave lige så mange du har lyst til. Så kan du holde styr på bøger, du vil læse i sommerferien, dine børns favorit tegnefilm og artikler til din doktorafhandling. En anden ny funktion ved listerne er, at du kan dele dem via e-mail eller Facebook til nogen du kender. Du kan også dele dem på bibliotekets hjemmeside, så alle kan få glæde af dine lister.

Du kan se de lister, der allerede er delt på vores side ved at følge linket her www.struerbibliotek.dk/public-lists

For at oprette og tilføje materialer til en liste, skal du være logget ind som låner. Når du har fundet et materiale, du gerne vil have på en liste, trykker du på knappen ”Mere” og vælger herefter ”Opret liste” eller ”Tilføj til liste”.

OBS! Din gamle HUSKELISTE har fået ny placering. Når du er logget ind, finder du den nederst på siden med din brugerprofil - under "Mit bibliotek".

Bedøm  bibliotekets bøger, film og musik
Vi har udviklet en ny funktion på hjemmesiden, så du kan give 1 til 5 stjerner til alle materialer. For at give din bedømmelse skal du være logget ind som låner, herefter kan du markere, hvor mange stjerner de materialer, du finder, skal have. Bedømmelserne bliver delt af alle landets folkebiblioteker, så vurderingerne du ser, er et gennemsnit fra hele landet. Du kan hele tiden følge med i, hvad andre kan lide på forsiden, hvor vi viser et udsnit af de bedst bedømte materialer.