Nyt sæsonprogram på gaden

20.08.20
Litteraturfestival, forfattermøder, workshops, læringstilbud og meget mere på Struer Bibliotek i efteråret 2020.
Vores nye program er landet og vi er super glade for at kunne præsentere et spændende og varieret efterårsprogram med noget for enhver smag.

• Børn og familier kan fx glæde sig til en musikalsk og festlig Biblioteks Baseralle, en efterårsferie med masser aktiviteter der har fokus på bæredygtighed og en uhyggelig halloween på Struer Jernbanemuseum.
  • For de unge holder vi blandt andet fredagsbar i Siloen og sætter i hele uge 46 fokus på spil til Nordic Game Week.
  • Litteraturelskerne kan glæde sig til at møde Maren Uthaug og Thomas Korsgaard, og til at deltage i vores traditionsrige litteraturfestival med besøg af blandt andre Søren Ulrik Thomsen og Asta Olivia Nordenhof.
Vi har mange flere spændende arrangementer planlagt og du kan få det fulde overblik i programmet, som kan hentes på biblioteket eller læses online/downloades lige her: