Puk Krogsøe

Unge Poeters Klub

14.09.19
Går du med en forfatterspire i maven, og vil du inspireres til at skrive bedre? Kan du lide at bruge din fantasi og fortælle historier, og har du lyst til at lege med ord og sprog?

Struer Bibliotek har en forfatterskole, hvor forfatteren Puk Krogsø underviser på fjerde år. Vi laver sjove skriveøvelser med inspiration fra f.eks. billeder, musik, bøger, naturen og byen udenfor.
På forfatterskolen lærer du blandt andet; den gode fortælling (start, midte og slutning), genre, handling, beskrivelse og dialog, plot, karakterer, univers, stemme, tone og poesi.

Forløb:

Opstart den 4. november 2019, hvorefter vi mødes hver mandag i 12 uger fra kl. 15.30-17.30 på Struer Bibliotek. Efter de 12 spændende undervisningsgange har du udviklet dig i skrivningens kunst og har samtidig mødt andre forfatterspirer. Forløbet afsluttes med et hæfte med vores bedste historie
Tilbuddet er for dig, der går i 5.-9. klasse.

Tilmeld dig her>>
Prisen er 500 kr.