Vi åbner for bestilling og afhentning af reserveringer

12.01.21
Nu har du mulighed for at hente dine reserveringer ved biblioteket og på Midtpunktet, Thyholm. Du kan læse herunder hvordan du gør.

Klik og hent
Vi giver dig nu mulighed for, at du kan afhente materialer, som du har reserveret via vores hjemmeside, i app’en eller ved at ringe til os. Når du har modtaget besked om, at dine bøger er klar til afhentning, kan du hente dem ved bibliotekets hovedindgang mandag-fredag i tidsrummet 10:00-17:00. Ring på tlf. 96848500, oplys dine reserveringsnumre – så finder vi dem frem, låner dem til dig og kommer ud til døren med dem.
Har du ikke mulighed for at hente dine reserveringer på denne måde, lader vi dem stå til biblioteket åbner igen.
Skal du ikke bruge dine reserverede materialer alligevel, må du meget gerne slette dem, så en anden kan få glæde af dem.

Er du låner på Thyholm Bibliotek?
Vi kontakter dig, hvis nogle af dine reserverede materialer er klar til afhentning, og du får mulighed for at vælge, hvor du vil afhente. Vil du afhente i Midtpunktet, modtager du et posenummer - og du vil kunne afhente bøgerne mandag-fredag kl. 8:00-15:00. Vi leverer bøger til Thyholm hver mandag.

Læseposer
Du vil stadig kunne bestille læseposer, hvor vi pakker gode bøger mm til dig. Dem vil du nu også kunne hente på biblioteket. Læs mere og bestil en læsepose

Bøger fra andre biblioteker
Ordningen betyder også, at vi igen kan åbne for bestillinger fra andre biblioteker. Centralbibliotekerne sender stadig bøger ud med bibliotekernes kørselsordning. Så du vil kunne bestille materialer fra bibliotek.dk.

Afleveringer
Vil du gerne aflevere materialer, kan det ske i postkassen til højre for hovedindgangen. Men du behøver ikke gøre det. Du skal ikke bekymre dig om gebyrer og for sent afleverede materialer i lukkeperioden. Når vi åbner får du 14 dage til at aflevere dine materialer, inden der igen bliver opkrævet gebyrer.