Spooky Catwalk

Vil du med på en spooky catwalk?

03.10.18
Find din indre zombie, heks eller monster frem og tilmeld dig årets udklædnings-catwalk på Struer Bibliotek.

Vi gentager sidste års succes til halloween, og afholder spooky catwalk. Vi ruller den røde løber ud, tilbyder en blodig vampyrdrink og når musikken slår an med mystiske og makabre toner, bliver catwalken fyldt med spøgelser, monstre og andet godtfolk.

Catwalken afholdes på biblioteket fredag d. 26.10. kl. 19:00, hvor der også er Open by Night i byen.

Alle kan tilmelde sig fra 2. kl. og opefter til at gå udklædt på catwalken. Man må også gerne tilmelde sig som familier og grupper. For at vinde præmien skal du være iført den mest fantasifulde udklædning. Det tæller også med, at du lever dig godt ind i rollen som din karakter, når du går på catwalk’en.
Tilmelding sker til Struer Bibliotek på bibliotek@struer.dk, hvor man skriver navn, antal og alder på de deltagende personer.

Du er naturligvis også velkommen til at møde op som publikum til Spooky Catwalk. Her er der ingen tilmelding.