Vores Natur

27.04.20
I hele 2020 sætter Bibliotekerne sammen med DR og en lang række organisationer fokus på den fantastisk danske natur.

Alle mennesker, børn som voksne, bliver beriget af at færdes i naturen. Derfor er det et mål for partnerskabet bag Vores Natur, at flere mennesker får glæde og gavn af den danske natur. Vores Natur er et partnerskab mellem Naturstyrelsen, Friluftsrådet, De Naturhistoriske Museer, DR og bibliotekerne. Sammen har vi sat os for at invitere alle danskere ud i naturen til et mylder af aktiviteter og ture, der skal give viden om naturen, lyst til at gå på opdagelse i den og passe på den. Læs meget mere om initiativet på www.voresnatur.dk og følg med på Struer Biblioteks Facebookside for inspiration.

På eReolen finder du en masse spændende litteratur om og med udgangspunkt i naturen.