Kopi & print

Læs mere om, hvordan du kan printe fra din egen PC eller mobil enhed på Struer Bibliotek.

Du kan både printe fra en Borger-PC (på biblioteket), din egen PC samt smartphone og tablet ved at downloade Princh app'en til iOS og Android.

Når du har uploadet dit dokument til Princh, så har du 24 timer til at udskrive dokumentet. Når du betaler for at printe reservers beløbet i 72 timer, hvorefter beløbet trækkes fra din konto. Hvis du ikke når at printe dit dokument inden for de 24 timer, bliver det reserverede beløb frigivet igen efter 72 timer. 

Du har mulighed for at kopiere og printe på biblioteket - mod betaling.

Printerens ID-nummer på Struer Bibliotek

109065

Kopipriser:

A4 (sort-hvid og farver): 2 kr.

A3 sort/hvid: 3 kr.

A3 farver: 10 kr.

Links og Apps til udskrift

FAQ

Print fra din egen PC

Icon Description
 1. Åbn en browser på din computer og gå til siden print.princh.com
   
 2. Indtast printer ID på det bibliotek, hvor du gerne vil printe og upload dit dokument
   
 3. Vælg dine ønskede printindstillinger og sæt flueben i "Accepter vilkår og betingelser" og klik på fortsæt
   
 4. Vælg betalingsmulighed og gennemfør betaling
   
 5. Du får nu en 4-cifret kode til dit print, som du skal bruge for at printe dit dokument på biblioteket. Dit dokument ligger til udskrivning i 24 timer, hvorefter det slettes automatisk igen. Husk at skrive koden ned 
   
 6. Du printer dit dokument ved at indtaste din 4-cifrede sikkerhedskode på tabletten ved siden af bibliotekets printer
   
 7. Når du har indtastet sikkerhedskoden på tabletten, printes dit dokument

Print fra din egen mobil enhed med Princh appen

Icon Description
 1. Download Princh appen i Google Play til Android og App Store til iOS
   
 2. Åbn dokumentet der skal printes på din enhed og vælg "Del" og "Udskriv med Princh"
   
 3. Åbn Princh-appen for at printe dit dokument
   
 4. Indtast printer ID på det bibliotek, hvor du gerne vil printe og tryk retur. Bekræft ved at trykke "Vælg denne printer"
   
 5. Vælg dine ønskede printindstillinger og afslut ved at trykke "Udskriv"
   
 6. Sæt flueben i "Jeg accepterer vilkår og betingelser" og betal fra din mobile enhed ved at vælge den ønskede betalingsmetode
   
 7. Du printer dit dokument ved at indtaste din 4-cifrede sikkerhedskode på tabletten ved siden af bibliotekets printer. Dit dokument ligger til udskrivning i 24 timer, hvorefter det slettes automatisk igen
   
 8. Når du har indtastet sikkerhedskoden på tabletten, printes dit dokument

Har du problemer med dit print?

Icon Description

Printsystemet kan håndtere filer op til mindst 60 MB. Det er meget sjældent, at dokumenter er så store, hvis det ikke er et professionelt printjob. Hvis du prøver at udskrive en fil, der er større end 60 MB., vil systemet rapportere en fejl. Du kan nu enten komprimere filen til en mindre størrelse end 60 MB. eller hvis det er et dokument med flere sider, udskriv det over flere sessioner. For eksempel: Hvis du forsøger at udskrive et dokument, der indeholder 60 sider med en størrelse på 80 MB., skal du udskrive de første 30 sider (1-30) i én session og derefter udskrive de næste 30 (31-60) i en ny session.

Hvis du oplever, at dit PDF dokument ikke kan gennemføres på bibliotekets printer, kan det skyldes, at PDF'en indeholder såkaldte lag.
PDF-filer kan indeholde lagdelt indhold, hvis de er oprettet fra lagdelte dokumenter ved brug af programmer som f.eks. Adobe InDesign. Som et resultat kan en enkelt side i et PDF-dokument indeholde forskellige lag med forskelligt indhold. Dette kan resultere i, at printsystemet ikke kan afkode filen korrekt, og derfor kan udskrivningen heller ikke gennemføres.


Hvis du oplever problemer med at udskrive din PDF fil, så anbefaler vi, at du konverterer filen fra PDF til f.eks. Word og uploader dokumentet på ny i printsystemet.
Bemærk at selvom du uploader et dokument flere gange, så trækkes der kun penge for de print som kommer ud. Efter 72 timer (3 bankdage) vil de reserverede beløb for ugennemførte printjobs blive ophævet og de pågældende beløb trækkes derfor ikke fra din konto.