Om dette arrangement

Tid
11:00 - 11:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Tickets
Ikke åbent for billetsalg
For børn

Min mormors gebis med Dissing og Las

26.01.19
Vi får en fest når Dissing & Las optræder med deres anmelderroste musikalske fortolkninger af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog ”Min mormors gebis”.

En bog, der har solgt 37.000 fysiske eksemplarer, og som indeholder en perlerække af opfindsomt illustrerede og rablende rimede tekster.

Las & Dissing kan nu opleves i denne familiekoncert, og de spiller frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde. Og fordi bogen sprudler, gør trioen det samme og spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop.

Las & Dissings album er præmieret i 2015 af Statens Kunstfond med ordene: ”Hvem krammer det vilde barn, hvem roser ballademageren, hvem folder sørøver-fantasien ud og ikke ind, på barnet der går planken ud? På ”Min Mormors Gebis” har Dissing og Las taget sine mange års bandsamarbejde med ind i en generøs musikalitet og søsat Strids skæve børneunivers.

”Min mormors gebis” er en gratis koncert for alle børn og voksne som elsker god musikalsk underholdning og rablende vrøvlede rim. Koncerten er en del af de aktiviteter der sker i forbindelse med indvielse af vores nyindrettede børnebibliotek. Ingen tilmelding. Bare mød op.

Materialer