Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
For voksne

Få ro i hovedet og styr på tankerne

25.02.21
Oplev et foredrag, der forebygger drænende systemer og tankemønstre, som kan præge din refleksion. I dette inspirerende foredrag vil Maiken Juul, som er cand.scient og ekspert i tankestyring, styrke dig mentalt.

Med fokus på den sunde indre dialog, vil du med konkrete værktøjer lære at håndtere alle typer tanker, følelser og indtryk. Maiken er forfatter til bogen "Styr på tankerne", som udkom i 2018.

Maiken Juul er en levende formidler, som autentisk og empatisk inspirerer til nytænkning og personlig udvikling.
Du står tilbage med lysten til at arbejde med deres tanker og slukke for tankemylderet – så du kan lade op, og så du kan være mere for andre.
Hun har i skrivende stund haft ca. 23 forskellige jobs og har som følge deraf forståelse for mange forskellige branchers vilkår – samt kommunikerer i øjenhøjde uanset branche. Maiken er en alsidig kvinde med mange faglige kompetencer.
Hun er regulatorisk senior konsulent for en stor aroma virksomhed samt medstifter af Danmarks største online netværk for kvindelige iværksættere og har de seneste 6 år specialiseret sig i den indre dialog, og hvordan vi som mennesker kan udvikle den til at gavne vores selvsyn og adfærd i livet.

Tags