Den allerførste læsning

En magisk verden åbner sig for børn, når de begynder at kunne læse selv.

På biblioteket findes der mange gode bøger til børnenes allerførste læsning. I denne liste vil der være et bredt udvalg af de bøger, som egner sig til børn i 0.-1. klasse.

Bibliotekerne oplever en stadig stigende efterspørgsel på bøger til de børn, der er i gang med den allerførste læsning på egen hånd. Både fra forældrene, lærere, pædagoger og børnene selv – mange starter allerede inden, de starter i skole.

Fra skolernes side er der fokus på gode læsekompetencer. Det afspejler sig i et øget antal udgivelser til de læselystne børn, der er ved at knække læsekoden. Her er masser af inspiration at hente for alle nystartede læsere og deres forældre – der er gode historier om kæledyr, venner, magi og meget mere.