Rejser
Rejser

Biblioteket i liggestolen, i flyveren eller på bagsædet

23.05.18
Snart skal kufferten pakkes og bøger fylder godt op. Brug bibliotekets digitale tilbud og slip for overvægt i flyveren. Fyld din tablet med inspiration fra biblioteket - til lands, til vands eller i luften.

Læs og lyt med Ereolen:
I eReolen får du adgang til både e-bøger og lydbøger og du finder både kærlighedsromaner, biografier og de allernyeste krimier.
Læs mere om Ereolen og se hvordan du får adgang >>

Læs og lyt udenlandske bøger og netlydbøger i Ereolen Global:
Prøv Ereolens udenlandske variant - Ereolen Global - hvor du kan downloade udenlandske titler.
Læs mere om Ereolen Global >>

Læs populære magasiner fra RB Digital:
I RB Digital  kan du downloade populære udenlandske magasiner som Country Living, Cosmopolitan eller National Geographic.
Læs om mode, biler, sport, rejser, musik, boligindretning, foto og meget andet. Du finder magasiner om franske vindistrikter og får inspiration til rejsemål og udflugter i rejsemagasinerne.
I RB Digital kan du læse alle de magasiner du har lyst til og det er altid de nyeste numre du finder.
Download magasinerne, når du er online, og læs dem offline via app.
Læs mere om RB Digital >>

Læs udenlandske aviser og magasiner i PressReader:
PressReader giver dig online adgang til et bredt udvalg af aviser og magasiner fra det meste af verden. Opholder du dig i udlandet, vil du kunne læse  flere danske aviser også.
Læs mere om Press Reader >>

Foretrækker du at fylde kufferten med fysiske bøger - så har vi åbent hele sommeren på Struer Bibliotek.  Kig gerne forbi og tag familien med.

Biblioteket ønsker dig en rigtig god sommerferie med masser af gode læseoplevelser - til vands - til lands - eller i luften :-)