Tag dine børn med på eventyr i sommerferien

13.07.23
Brug sommerferien med dine børn på en sjov og eventyrlig aktivitet i naturen. Mere end 150.000 børn og voksne har allerede været ude på eventyr med appen Natureventyr, der indeholder eventyr udformet som skattejagter i naturen. I går en tur, mens I læser et spændende eventyr for børnene og bliver guidet igennem naturen.

Natureventyr i Struer Kommune
I Struer Kommune har vi to eventyr, som er skrevet til eventyrlige og børnevenlige ruter i vores skønne natur. Undervejs på eventyrene bliver børnene inddraget i fortællingen gennem små refleksioner, quizspørgsmål og udfordringer, som skal løses.

I vores kommune kan I finde eventyrruterne i disse områder:
Skramsdale:
En mystisk tyv har stjålet skovfolkets magiske horn, der styrer årstiderne. Vejret er derfor gået helt i kuk, og Måne drager ud for at genskabe balancen og redde skovens dyr og planter.

Lystanlægget:
Johannes drømmer om at blive en stor kunstner, så han drager ud for at finde sin egen muse.

Find eventyrene inde i appen Natureventyr, og gå på eventyr i Struers smukke natur. Det er gratis at gå på eventyr i Struer Kommune og ruterne er børnevenlige.

Tre gode råd til når du går på natureventyr
Sommeren er det oplagte tidspunkt at tage børnene med på et af vores Natureventyr i Struer, og her er tre gode råd til at få den bedste oplevelse:

  1. Tag vand og snacks med til turen
  2. Tag jer god tid til at være nysgerrige på de ting, I ser, på turen 
  3. Husk en fuldt opladet mobil, så batteriet holder gennem hele eventyret

Om Natureventyr
Natureventyr er en gratis app, som indeholder omkring 200 eventyr, som er skrevet unikt til ruter i den danske natur. Eventyrene er målrettet familier med børn i alderen 4-9 år, og målet er at gøre det nemt og sjovt for børnefamilier at gå på opdagelse i kommunens spændende naturområder. Via kort og GPS indbygget i appen går I fra kapitel til kapitel.

Tags